Psihodinamski asertivni trening - BESPLATNA RADIONICA

Kurs je istekao

Asertivna komunikacija – zašto mi je neophodna?

Kratak pregled asertivnog treninga za instruktore i sve ostale

Žalite se da ste nezadovoljni i neuspešni u roditeljstvu, ljubavnoj vezi, poslu?

Da li ste razmislili o razlozima zašto je to tako i jeste li uočili kolika je ’zasluga’ vaših komunikacijskih veština u tom nezadovoljstvu i neuspehu?

Ne vredi pričati koliko i zašto je komunikacija važna. Dovoljno je znati da komunikacijske veštine čine razliku između uspešnih i neuspešnih ljudi – u porodici, partnerskoj vezi, poslu...

Jedino je problem što im mi često ne pridajemo prevoiše značaja i ne trudimo se sve dok naši odnosi ne postanu nepodnošljivi.

E pa, nemojte čekati da se to desi!

Postoje brojni kursevi komuikacije koji će vam pomoći da popravite svoje interpersonalne veštine i postanete zadovoljni. Pitanje je samo koji kurs odabrati.

Proverite da li je za vas PSIHODINAMSKI TRENING ASERTIVNE KOMUNIKACIJE koji će se održati online.

Da ne biste istraživali šta ove rogobatne reči znače, odslušajte promo-radionicu o tome:

Ø  Šta je asertivna komunikacija

Ø  Zašto je psihodinamski pristup razumevanju komunikacije sveobuhvatniji i efikasniji

Ø  Šta je to instruktorski a šta iskustveni kurs asertivne komunikacije

Ø  Šta ćete naučiti tokom treninga

Najvažnije od svega: kako ćete svoj život i međuljudske odnose popraviti ako usvojite pravila asertivne komunikacije 

Kako je organizovan kurs

Besplatna radionica:

Asertivna komunikacija – zašto mi je neophodna?

2.10.2021. u 18 h preko zoom-a

Prijavite se ovde a onda ćete dobiti instrukcije za pristup ZOOM-u.

Vidimo se J

Pripadam integrativnom psihodinamskom pravcu u koučingu i psihoterapiji, pa su i ovi kursevi napravljeni u tom duhu: nije ideja da naučite neke šeme i obrasce ’kako se stvari rade’ već kako biti u stanju na dubinskom nivou da učinite promene, da razvijete neophodne psihološke veštine kako bi korekcija u komunikaciji i ponašanju bila za vas logična i prirodna. Zato vas ovi kursevi uče da budete spremni za bilo koju situaciju gde će ove vaše sposobnosti biti na probi. Po profesiji sam doktor medicine, akreditovani psihoterapeut i lajf kouč. Radila sam na različitim pozicijama, u različitim poslovnim okruženjima. Ovi kursevi su spoj znanja iz različitih oblasti (medicine, psihologije, koučinga, biznisa...) i iz različitih uglova: kao lekara, predavača i edukatora, psihoterapeuta, roditelja, zaposlenog u velikoj korporaciji, zaposlenog u privatnoj praksi, preduzetnika, žene, partnerke, prijatelja. Zato su od koristi u različitim uslovima i kontekstima. Svi kursevi su akreditovani od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing.

Ovi kursevi su napravljeni tako da vam uštede vreme i novac: umesto gomile knjiga koje biste kupovali i čitali, istraživali i proveravali, dovoljno je da izdvojite vreme i novac samo za ovaj kurs! I ako vam se učini skupim, budite sigurni da je do verzije koja je sada vama dostupna na kursu, potrošeno mnogo više novca i vremena nego što možete i da pretpostavite! Verovatno do ogromnog broja informacija koje vam ja serviram na ovom kursu, nikada ne biste ni došli, ni uz mnogo knjiga, novca i vremena. Zato je učešće na ovim kursevima vaša najbolja investicija i ušteda!

Držala sam ove kurseve i uživo, pohađala sam i sama mnogo kurseva. Dešavalo se da tog dana jednostavno ’nije moj dan’, potrošim vreme na organizaciju i odlazak, na gužvu u saobraćaju, poremetim druge obaveze, i na kraju ne mogu se dovoljno posvetiti predavanju jer sam umorna i loše koncentracije, i veći deo predavanja propustim idući za svojim mislima! Za sve to ima leka: online predavanja koja su vam dostupna uvek, slušate ih koliko god puta želite, vraćate šta propustite, zaustavite kad vam odgovara. Sva predavanja koja sam pohađala onlajn i koja su bila organizovana na ovaj način, imala su mnogo više efekta! Manite se priče kako je direktno predavanje najbolja opcija! Ima nekih prednosti, ali ovakve teme se najbolje obrađuju na ovaj način. Posebno što vam neće faliti interakcija sa drugim polaznicima i sa predavačem. A možemo i kafu da pijemo zajedno! Opustite se i uključite predavanje. Nećete najviše naučiti u direktnom kontaktu, već onda kad ste spremni i raspoloženi za učenje! A ovakav način rada vam to dozvoljava.