ZRELA LJUBAV - Zašto smo neuspešni u ljubavi i kako biti uspešniji

Kurs je istekao

Opcije Placanja

U celini

25.000,00 (plaćanje do 30.11.)

Premium paket

32.000,00 (uključuje 2 individualne konsultacije po povlašćenoj ceni i plaćanje do 30.11.)

Prijava i plaćanje do 10-Oct-2021

20.000,00 (plaćanje do 10.10.)

Ponuda u ratama.

Broj rata: 3
30.000,00 (iznos pojedinačne rate 10.000)
Broj rata: 5
30.000,00 (iznos pojedinačne rate 6000 din)
Nedeljno:
2000
Mesečno:

U celini

215

Premium paket

270

Prijava i plaćanje do 30-Sep-2021

170

Ponuda u ratama.

Broj rata: 3
256
Nedeljno:
17 eur

Na početku da naglasim: Ovaj kurs nije za svakoga!

Kako ovaj kurs ne bi bio gubljenje vremena i novca, molim vas da pažljivo pročitate tekst ispod i procenite da li je kurs za vas.

Ukoliko mislite da ćete na kursu dobiti savete kakve možete pronaći u ’ženskim i muškim časopisima’, varate se. Nije tako zamišljen, niti mi je ambicija da napravim takav kurs. To je u suprotnosti sa mojim pristupom: ja znam da smo svi različiti i ono što odgovara jednoj osobi, ne mora i drugoj. Uz to, svako ima svoja iskustva, imamo svoje otpore i nemoguće je pronaći univerzalni put do sreće, pa nije moguće davati ni univerzalne savete.

Za one koji žele sreću, zadovoljstvo i uzajamnost u vezi –

OVAJ KURS JE PRAVA STVAR!

 

Ukoliko vaš model ljubavnog uspeha znači imati puno žena ili muškaraca, zavesti i osvojiti svaku osobu koju poželite, činiti partnera ljubomornim i opsesivnim, ili ste vi sami takvi -

OVAJ KURS NIJE ZA VAS, SEM AKO TO NE ŽELITE DA PROMENITE!

 

Ovo je kurs za one koji žele zrelu ljubav, a ona podrazumeva uzajamno zadovoljstvo i ispunjenost.

Ovo je kurs za one koji žele da rade na svojoj vezi, jer veza ima svoju dinamiku.

Ovo je kurs za one koji su spremni da traže svoje greške i preuzmu odgovornost, jer nismo sami u vezi i svi pravimo greške.

Ovo je kurs za one koji žele da sebe promene, a ne da menjaju duge.

 

Jako važno:

Uspeh u ljubavi i ispunjen partnerski i seksualni život, podrazumevaju i posedovanje određenih znanja o sebi i svojoj seksualnosti, i da isto to znate o svom partneru. Takođe, i posedovanje određenih psiholoških sposobnosti.

Čak i ako ste sada zadovoljni u svojoj vezi, znajte da uvek ima mesta za napredak i za još više ispunjenja.

Na ovom kursu ima i vežbi ali i teorijskih predavanja koja će jednim pitkim jezikom biti saopštena. Kako bih vam pomogla da razumete, koristiću animacije, primere, prezentacije. Ukoliko ipak, i pored toga ostane nešto nejasno, moći ćete da pitate i komentarišete u interaktivnim online  grupama, bilo kroz razgovore preko ZOOM-a u realnom vremenu ili putem prepiske u zatvorenim fb grupama. Dakle, ništa neće ostati nerazjašnjeno!

Biće priče i o stvarima koje ste možda negde čuli, ali nikada niste shvatili zašto je to važno, ili vam nije bilo jasno. Naučićete i ono što vas je oduvek zanimalo, a niste imali koga da pitate i od koga da saznate. Rešićemo zajedno dileme koje su vas godinama mučile.

Oni koji budu pažljivo slušali predavanja, naučiće dovoljno da svaka njihova buduća veza bude uspešna, ili će saznati gde su ’tanki’ pa će na tome raditi. Ukoliko uopšte niste u vezi, dugo niste bili u vezi, imate seriju neuspešnih veza u prošlosti, ovaj kurs će vam pomoći da to ispravite.

Važno:

Ukoliko vam je potrebno samo fino naštimavanje u ljubavi, učenje o efektivnoj partnerskoj komunikaciji i seksualnoj asertivnosti – spremite se da posle ovog kursa uživate u zadovoljstvu koje uspešna veza i zrela ljubav donose!

Ovaj kurs ne podrazumeva dovoljno individualnog rada kao što je to slučaj na psihoterapiji, i nije zamena za psihoterapiju. Neki problemi zahtevaju duži i uporniji rad kako bi se korigovali. Na kursu ćete svakako prepoznati da li vam je potreban psihoterapijski rad. U tom slučaju, ovaj kurs neće biti definitivno rešenje.

Čućete puno novih stvari, mnogo naučiti o raznim temama koje se tiču partnerske veze ili ćete naći potvrdu za ono u šta niste bili sigurni. Ako razmotrite sugestije i uvažite ono o čemu pričamo tokom predavanja i interaktivnog rada, vežbate - bićete zadovoljni rezultatima kursa.

 Ako se desi da niste zadovoljni kursom, i obrazložite mi svoje nezadovoljstvo, obećavam vam da ću naći način da vam pomognem!

PREMIUM PAKET sadrži i dve individualne sesije u trajanju od po 50 min po povlašćenoj ceni!

Za ranu prijavu i uplatu, kao i za uplatu u celini, posebne pogodnosti!

Ovo je trening zasnovan na dubinskoj psihologiji – što znači da ćete naučiti da razumete i objasnite sopstvena emotivna preživljavanja, potrebe, nemire i nesigurnosti, ali isto to i za svog partnera. Posle ovog kursa se nećete pitati ’šta me je snašlo’, niti ćete pitati partnera ’zašto mi to radiš?’ Sve što se dešava u vama i oko vas, biće vam jasnije.

Ovaj kurs i znanje koje ćete na njemu steći, primenljivo je u svakoj partnerskoj vezi u kojoj se nađete. Kurs sadrži odgovore na mnoga konkretna pitanja, ali je još važnije da vas uči kako da u svakoj situaciji sami pronalazite odgovore. Učim vas da steknete opštu sposobnost za održavanje dobrih partnerskih odnosa.

Možda ćete posle ovog kursa shvatiti da je vaša sadašnja veza promašaj i da ste se pogrešno emotivno investirali! Možda i odlučite da napustite sadašnju vezu. Svrha ovog kursa nije da vas nauči kako da bolje ’trpite i podnosite’ u vezi. Ja neću podržavati vaše nerealne predstave o vezi u kojoj ste. Ja ću podržavati nastojanje da unapredite sebe kako biste bili zadovoljni u zreloj partnerskoj vezi.

Neću vam davati savete da li treba da ostanete u vezi ili da je napustite: sami ćete shvatiti i preuzeti odgovornost ukoliko bude potrebe. Svakako će ovaj kurs pomoći da bez samoobmanjivanja stavite svoju vezu na sto, razgledate je sa svih strana i vidite da li vredi negovati je.

Ovaj kurs je sinteza teorijskih znanja i iskustva u radu sa klijentima oba pola koji dolaze na psihoterapiju.

Sam kurs obihvata više od 14 sati predavanja i vežbi podeljenih u  9 celina. Uz to, imate mogućnost da postavite koliko god želite pitanja u zatvorenoj fb grupi ili tokom vežbi. Rad će biti maksimalno interaktivan. Snimljena predavanja će vam biti dostupna tokom predviđenog vremena bilo kad i koliko puta želite, ukoliko ne uspete da ih gledate u dogovoreno vreme.

Neke od tema koje obrađujemo su:

 • zašto nam je ljubav potrebna
 • kako biramo svoje partnere i zašto ponekad pravimo (iste) greške
 • koje su nam to psihološke veštine potrebne da bismo bili uspešni u ljubavi
 • kako pomiriti naizgled nepomirljive razlike među partnerima
 • šta je to seksualna inteligencija i koja su nam to znanja potrebna da bismo bili seksulno ’pametni’
 • da li stvarno ima neke hemije u ljubavi i da li je ljubav stvar mozga ili srca
 • pričaćemo dosta o partnerskoj i seksualnoj komunikaciji i o 'kulturi svađanja'
 • naučićete šta je manipulaciji među partnerima i kako joj se odupreti
 • rešićemo mnoge dileme koje ste imali u vezi suprotnog pola i ljubavi (šta je normalno a šta ne i gde je granica– pitanje koje mnoge muči!)
 • i o još mnooogo tema o kojima ste želeli nešto da saznate, a niste se usudili da pitate... ili niste imali koga da pitate!

 

PREMIUM paket uključuje i 2 individualne sesije u trajanju od 50 min po povlašćenoj ceni.

Za ranu prijavu i uplatu, kao i za uplatu u celini, posebne pogodnosti!

 • I modul: Samo nam je ljubav potrebna...

Na ovom modulu ulazimo polako u jednu kompleksnu temu: Šta jeste a šta nije zrela ljubav, zašto nam je kao individuama potrebna ljubav i kako to pravimo izbore ljubavnih partnera. Šta je to biologija i hemija ljubavi.

Držite se, polećemo!

Trajanje: 90 min

 

 • II modul: Kako se razvija naša ličnost i naša seksualnost?

Važna tema: Kako se od prvog dana života razvija naša ličnost i seksualnost.

Ako sve ide kako treba, mi izrastamo u zrele ličnosti, zrele osobe koje mogu zrelo da vole i rade. Ali, nažalost, najčešće to nije tako! Dešavaju se različite pometnje u tom razvoju koje se kasnije na različite načine odražavaju na naše ponašanje i na to kakve osobe postajemo. Mnogo događaja utiče na naš nezreli mentalni aparat kad smo mali i koji dovode do različitih defekata u sposobnosti da volimo.

Ova priča će vas ostaviti bez reči ne jedino zbig toga što vi imate problem, već i ako ste buduće mame i tate. Verujete mi na reč ;)

Trajanje: 60 min

 

 • III modul: Kako se naše emocije doživljavaju i preživljavaju?

Ako ste sve ovo do sada savladali, dolazimo do teme koja je srž priče o našim ljubavnim uspesima i neuspesima. Kako se razvija naša ličnost i naša seksualnost, razvijaju se i naše sposobnosti za obradu emocija. Sve pometnje koje se javljaju na putu tog razvoja, na određeni način prouzrokuju naše ljubavne neuspehe.

Posle ove teme vaš pogled na sopstvene uspehe i neuspehe u ljubavi uopšte neće biti isti! Posle ovog modula držaćete neko vreme prst na čelu i analizirati sebe. Postepeno će vam postajati jasno šta vam to fali da budete potpuno srećni i zadovoljni u svojim ljubavnim i partnerskim vezama.

Trajanje: 90 min

 

 • IV modul: Manipulacija i manipulatori – kako ne biti uvučen u igru?

Neka se javi onaj ko nikada u životu nije manipulisao nekim i nije bio žrtva manipulacije! Čak i ako se neko javi, više verujem da nije prepoznao manipulaciju, nego da nije manipulisao ili bio manipulisan. Dakle, na ovom modulu ćemo raskrinkavati manipulaciju i manipulatore u vezama, otkrivati njihove strategije i učiti kako da ne budemo žrtva.

Ako vas do sada na ovom kursku ništa nije ’dotaklo’, spremite se da sada skapirate mnogo toga o ljubavi, tj. o tome šta je potpuna kontra ljubavi.  

Trajanje: 60 min

 

 • V modul: Kako komuniciramo u vezi?

Posle svih prethodno ozbiljnih i teških tema, evo sada jedne malo laganije i opuštenije: Kako komuniciramo?

Naš stil komunikacije je uslovljen i time kako smo uspeli da usvojimo one emocionalne sposobnosti o kojima smo pričali na prethodnom modulu. Osoba koja nije naučila da ’ohladi’ glavu kad je pod emotivnim pritiskom, neće se ponašati kao ’mala maca’ već će biti agresivna i nadobudna. Osoba koja nije naučila da toleriše ambivalenciju, teško da će vam biti odlučan partner i podrška u životu...

Dakle, ovde govorimo o stilovima komunikacije, a posebno se osvrćemo na onaj najefektivniji i najpoželjniji stil: asertivnu komunikaciju. I više od toga: to nije samo način komunikacije, to je stav i stil života. Asertivnost je dosledna crta karaktera i odlika ponašanja.

Zato, aj da vidimo kako da smanjimo stres koji nastaje usled neadekvatne komunikacije i kako da budemo uspešniji komunikatori.

Trajanje: 90 min

 

 • Vežba: trajanje 60 min (stilovi komunikacije)

 

 • VI modul: Partnerska komunikacija i asertivnost

Kad ste sve sada naučili o prethodnim temama, hajde da se bavimo i time kako mi u vezi komuniciramo i kako da to popravimo. Da naučimo neke tehnike i šablone u komunikaciji koji mogu život puno da nam olakšaju. Verujte mi, ako uspete da svoju komunikaciju korigujete u skladu sa svim onim što smo do sada pričali, prosto nema šanse da ne nastupi poboljšanje u vezi. Evo probajte i videćete. Kad budete sami osetili koristi takvog vida komunikavcije, onda će to jednostavno postati vaš stil koji ćete uvek koristiti – na sopstvenu korist, i korist vašeg partnera.

Čak i ako do sada ništa ništa niste naučili (što je prosto nemoguće), ova priča će vam pomoći da svoju komunikaciju unapredite.

Trajanje: 90 min

 

 • Vežba: trajanje 60 min

 

 • VII modul: I dođosmo do toga – seksualna inteligencija i seksualna asertivnost...

Sad ćemo se opušteno provozati kroz neke zanimljive teme. Ako ono o čemu smo do sad pričali ništa niste znali jer niste znali ni da postoji, ovo sada mogu biti teme koje su vas oduvek kopkale, ali se niste usuđivali da pitate ili niste znali koga da pitate. Ovde pričamo o tome koja su vam znanja potrebna da biste bili seksualno ’pametni’ i imaćete mogućnost da rešite određene dileme koje su vas do sada mučile.

Da, pitanje poput šta je normalno a šta nije u seksu i ljubavi, šta su to perverzije, vlažni snovi, pitanja u vezi ženskog i muškog orgazma i još mnogo toga. Svakako, šta vas muči, slobodno pitajte.

Trajanje: 90 min

 

 • Vežba: trajanje 60 min (Test)

 

 • VIII modul: Da zaokružimo sve što smo do sada naučili...

Ovo je modul gde ću rezimirati i podvući sve ono o čemu smo pričali i imaćete prilike (ako do sada niste) da pitate sve što vas zanima. Nema propitivanja, samo želim da komuniciramo i da mi kažete kako vam se sve ovo čini, šta je za vas bilo najznačajnije, gde ste bili najviše ’pogođeni i prodrmani’, koliko ste naučili i da li mislite da vam je ovaj kurs rešio sve ’bagove’. Za one koji imaju premium kurs, tokom dve individualne seanse dodatno će raditi na svom osposobljenju za zrelu ljubav.      

Trajanje: 60 min

 

 • IX modul: Iznenađenje!

Ništa neću da kažem, ali sigurno ćete se oduševiti! Još nešto zanimljivo...

Trajanje: 45 min

 Preko 14 sati predavanja i vežbi!

Kako je organizovan kurs

Nakon što ovde završite tehničke detalje oko prijave, završite obaveze u skladu sa odabranim modelom plaćanja, dobićete odobrenje za učešće u treningu, i na ovoj stranici možete pristupiti snimljenim predavanjima.

Kada kliknete na trening za koji ste prijavljeni, možete videti i detaljni program. Predavanja i vežbe se održavaju po unapred određenoj dinamici, najčešće jednom nedeljno, sredom u 18 h (GMT+2:00 Belgrade, Bratislava, Ljubljana), sem ukoliko nije dogovoreno drugačije. Na početku ćete dobiti link za ZOOM i potrebno je da izvršite registraciju. Isti link ćete koristiti za svako naredno predavanje, neće vam biti potrebna naknadna registracija. 

Nakon obrade, snimljeno predavanje biće vam dostupno do kraja predviđenog vremena. Povremeno ćete dobijati domaće zadatke, ponekad ćete raditi odgovarajuće testove. Iskoristite maksimalno vreme trajanja kursa da učestvujete u diskusijama, jer ćete tako više da naučite.

Napominjem, predavanja će vam biti dostupna tokom trajanja kursa i 3 meseca po završetku poslednjeg predavanja, što je dovoljno da pregledate i proučite sve teme. Takođe, toliko vremena će i fb biti otvorena za rad. Nakon toga se ukida pristup i gasi grupa.

Svi dostupni treninzi rezultat su mog rada sa grupama uživo i onlajn, kao i rada sa klijentima na psihoterapiji i koučingu.

Ovi kursevi nekima mogu biti preobimni i predugački, ali je moja ideja bila da napravim sintezu svega što mislim da je za jednu osobu, bilo ženskog, bilo muškog pola, potrebno da bi usvojila određene veštine. Zato ćete u ovim kursevima na jednom mestu imati SVE što vam je potrebno da napravite dobru bazu znanja koju kasnije možete uspešno nadograditi kroz naprednije treninge. Ovi kursevi su esencija i sinteza obimnih knjiga, članaka i studija. Ja sam za vas izdvojila i uklopila u interesantno i korisno štivo najvažnije delove i predstavila ih na razumljiv i zanimljiv način.

Zašto su ovi kursevi drugačiji od ostalih sličnih i zašto je ovo najbolja investicija za vas?

Pripadam integrativnom psihodinamskom pravcu u koučingu i psihoterapiji, pa su i ovi kursevi napravljeni u tom duhu: nije ideja da naučite neke šeme i obrasce ’kako se stvari rade’ već kako biti u stanju na dubinskom nivou da učinite promene, da razvijete neophodne psihološke veštine kako bi korekcija u komunikaciji i ponašanju bila za vas logična i prirodna. Zato vas ovi kursevi uče da budete spremni za bilo koju situaciju gde će ove vaše sposobnosti biti na probi. Po profesiji sam doktor medicine, akreditovani psihoterapeut i lajf kouč. Radila sam na različitim pozicijama, u različitim poslovnim okruženjima. Ovi kursevi su spoj znanja iz različitih oblasti (medicine, psihologije, koučinga, biznisa...) i iz različitih uglova: kao lekara, predavača i edukatora, psihoterapeuta, roditelja, zaposlenog u velikoj korporaciji, zaposlenog u privatnoj praksi, preduzetnika, žene, partnerke, prijatelja. Zato su od koristi u različitim uslovima i kontekstima. Svi kursevi su akreditovani od strane Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing.

Ovi kursevi su napravljeni tako da vam uštede vreme i novac: umesto gomile knjiga koje biste kupovali i čitali, istraživali i proveravali, dovoljno je da izdvojite vreme i novac samo za ovaj kurs! I ako vam se učini skupim, budite sigurni da je do verzije koja je sada vama dostupna na kursu, potrošeno mnogo više novca i vremena nego što možete i da pretpostavite! Verovatno do ogromnog broja informacija koje vam ja serviram na ovom kursu, nikada ne biste ni došli, ni uz mnogo knjiga, novca i vremena. Zato je učešće na ovim kursevima vaša najbolja investicija i ušteda!

Držala sam ove kurseve i uživo, pohađala sam i sama mnogo kurseva. Dešavalo se da tog dana jednostavno ’nije moj dan’, potrošim vreme na organizaciju i odlazak, na gužvu u saobraćaju, poremetim druge obaveze, i na kraju ne mogu se dovoljno posvetiti predavanju jer sam umorna i loše koncentracije, i veći deo predavanja propustim idući za svojim mislima! Za sve to ima leka: online predavanja koja su vam dostupna uvek, slušate ih koliko god puta želite, vraćate šta propustite, zaustavite kad vam odgovara. Sva predavanja koja sam pohađala onlajn i koja su bila organizovana na ovaj način, imala su mnogo više efekta! Manite se priče kako je direktno predavanje najbolja opcija! Ima nekih prednosti, ali ovakve teme se najbolje obrađuju na ovaj način. Posebno što vam neće faliti interakcija sa drugim polaznicima i sa predavačem. A možemo i kafu da pijemo zajedno! Opustite se i uključite predavanje. Nećete najviše naučiti u direktnom kontaktu, već onda kad ste spremni i raspoloženi za učenje! A ovakav način rada vam to dozvoljava.